Akoma nuk e ke marrë patentën ?!
Auto Shkolla ABIS

Përse mendohesh kaq gjatë ?!
Të duhet nje Autoshkollë serioze
Me kushte moderne mësimdhënie
Qe te jete ne qender te Prishtinës
Për të gjitha këto ka menduar
Vetëm Autoshkolla ABIS

Regjistrohu Tani

 

 

MirËsevini / Welcome

Mirësevini në web faqen e Auto Shkollës ABIS, me seli në Prishtinë, në rrugen Agim Ramadani, Nr.22/44, Pirshtinë, Republika e Kosovës

Autoshkolla ABIS, ofron aftësimin e kandidatëve për kategorit B, C, C1 dhe D në mënyrë profesionale. Ligjeratat do ti mbajnë ligjerues profesional duke spjeguar ligjin e komunikacionit si dhe dosjet në kompjuter për ta bër mësimdhënien sa ma pak monotone dhe sa ma të kuptueshme për të gjithë. . .


Auto Shkolla ABIS

Kategoria B

Mjetet motorike që nuk telkalojnë masën 3500 kg, që kanë më së shumti tetë ulëse, përveç ulëses së shoferit, me rimorkio e cila nuk e tejkalon 750 kg, apo me rimorkio e cila teljkalon masën 750 kg.

KATEGORIA C, C1

C: Mjetet motorike me mbi 3500 kg dhe me rimorkio e cila nuk tejkalon masë 750 kg.

C1: Mjetet motorike prej 3500 kg deri 7500 kg dhe me rimorkio e cila nuk tejkalon masë 750 kg.

KATEGORIA D

Autobusët me më shumë se 8 ulëse, përveç ulëses së shoferit, me rimorkio e cila nuk tejkalon masën 750 kg.

 

 

Ligjerata - Leksione

RREGULLAT E TRAFIKUT

Dispozitat e pergjithëshme të pjesëmarrjes ne trafik

Me shumë

SHENJAT E TRAFIKUT

Shenjat e përgjithshme ne komunikacionin rrugor.

Me shumë

SHENJAT E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Sinjalizimi rrugor shërben që pjesëmarrësit në...

Me shumë

SHENJAT E URDHËRESAVE TË PRERA

Shenjat e urdhëresave të prera kanë formë rrethi...

Me shumë

TESTI " B " ONLINE

Auto Shkolla ABIS

Auto shkolla ABIS, ju mundeson edhe testin e kategorise B, te cilen keni mundesi ta shkarkoni nga linku me posht shkarko ketu.

Para se ta shkarkoni duhet te keni te instaluar ne kompjuterin tuaj, njerin prej softverave per kompresim, Winrar, apo Winzip.

Insatlimi eshte mjaft i thjesht e shkaroni, e heqni nga kompresimi me programet qe ju cekem me lart dhe filloni proceduren e instalimit. Suksese.

SHKARKO KETU

 

 AUTOSTRADË

Auto Loan Quotes

Është rruga publike e ndërtuar posaçërisht dhe e destinuar vetëm për lëvizjen e mjeteve motorike të cilat mund të zhvillojnë shpejtësi prej së paku 60 km/h.

Pyetje me përgjigje për patent shofer

 

Kliko këtu për të shkarkuar "Pyetje me përgjigje për dhënien e provimit për shofer"